Supernopea toimitus

Luotettava ja laadukas kotimainen verkkokauppa

Yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja

Luotettava suomalainen katumuodin verkkokauppa

 

Boardvillage tarjoaa trendikästä ja laadukasta katumuotia. Kaikenlaisille ja kaikenikäisille ihmisille – mutta etenkin juuri sinulle. Löydät meiltä laadukkaat vaatteet, kengät ja asusteet. Boardvillage on suomalainen katumuodin/streetwearin verkkokauppa, johon voit luottaa.


Boardvillagen tuotevalikoima on ajan hermolla ja katseemme on myös tulevassa – verkko- ja kivijalkakaupasta löydät tämän hetken katumuotia, mutta asiantuntijamme osaavat myös kymmenen vuoden kokemuksellaan ottaa huomioon tulevat trendit.


Boardvillagestä löydät kansainväliset ja kotimaiset brändit Adidaksesta Vansiin, Nikestä Makiaan.  Laadukasta, hyvännäköistä, trendikästä ja kestävää. Ja aina kun mahdollista, Boardvillage pyrkii myös paikallisuuteen – Boardvillagen oma tuotemerkki Isla ja Ruotsissakin suurta medianäkyvyyttä saaneet kotikaupungin Kokkola-aiheiset tuotteet myydään ainoastaan Boardvillagen nettikaupassa.


Boardvillage tuntee asiakkaansa – saat henkilökohtaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Verkkokaupasta ennen kello 12 tehdyt tilaukset lähtevät postiin samana päivänä ja yli 100 euron ostokset saat ilman postituskuluja. Boardvillage toimii nopeasti myös ongelmatilanteissa – asiasi ei huku sähköpostitulvaan.


Boardvillage – helposti lähestyttävä katumuodin verkkokauppa, joka tekee ihmisläheistä asiakaspalvelua suurella sydämellä.

Loading...