Miesten talvitakit

 

Talvitakki on vaate, johon kannattaa panostaa. Pohdi hetki, millaiseen käyttöön uusi talvitakkisi tulee. Jos ulkoilet paljon ulkona vaihtelevassa säässä, kiinnitä huomiota talvitakin teknisiin ominaisuuksiin ja materiaaliin. Vapaa-ajalle ja töihin sopii rento ja siisti talvitakki.  

Boardvillagella on kattava valikoima katumuodikkaita talvitakkeja, joista löydät varmasti mieluisan vaihtoehdon.

Näin valitset itsellesi sopivan miesten talvitakin

Olet löytänyt potentiaalisen talvitakin. Siinä on kaikki haluamasi ominaisuudet ja se miellyttää sinua tyylikkyydellään. On aika sovittaa talvitakkia päälle.

Talvitakin on hyvä olla päällä vähän väljä. Takin ja paidan väliin jäävä ilma lisää lämmöneristystä ja tarvittaessa voit pukea takin alle villapaidan tai hupparin.

Nosta kädet suoraan eteenpäin. Kiristääkö takki hartioista? Ovatko hihat tarpeeksi pitkät? Sujahtaako huppu helposti päähän? Entä onko käsien helppo hakeutua takin taskujen sisälle?

Mieti, millainen talvitakin pituus on sinulle sopiva. Liian lyhyt takin helma päästää kylmän viiman helposti selkään, joten takissa on oltava riittävän pitkä helma. 

Käymällä kaikki ylläolevat vaiheet läpi varmistat, että uusi talvitakkisi on juuri sopivan kokoinen ja lämmittää sinua vielä pitkään.

Tilaa Boardvillagen verkkokaupasta katumuodikas ja laadukas miesten talvitakki.

Carhartt WIP
Colour Wear
Dickies
Makia
The North Face
Timberland
Vans
Kaikki
Beige
Harmaa
Keltainen
Musta
Oliivi
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kaikki
XS
S
M
L
XL
Kaikki

Dickies Waldenburg Vest Black - 31%

Dickies Waldenburg Vest Black

74.90 EUR 109.00 EUR
Makia Aya Jacket Black - 50%

Makia Aya Jacket Black

109.50 EUR 219.00 EUR
Makia Miles Jacket Black - 50%

Makia Miles Jacket Black

119.50 EUR 239.00 EUR
Loading...