Naisten talvitakit

 

Tarvitsetko uuden talvitakin? Panostamalla laadukkaaseen talvitakkiin saat kestävän vaatteen, joka lämmittää sinua monta tulevaa talvea.

Talvitakki-ostoksilla pohdi, millaiseen käyttötarkoitukseen takki tulee. Etsitkö talvitakkia retkeilyyn tai urheiluun? Tai kaupungille tyylikästä ja siistiä talvitakkia? Vai kenties vapaa-ajalle mukavan rentoa talvitakkia? 

Boardvillagella on kattava valikoima katumuodikkaita ja lämpimiä talvitakkeja, joista löydät varmasti sinua miellyttävän vaihtoehdon.

Näillä vinkeillä valitset itsellesi sopivan naisten talvitakin

Käyttötarkoitukseen sopivaa talvitakkia valitessa, kiinnitä huomiota takin materiaaliin. 

Teknisestä materiaalista valmistettu talvitakki on hyvä valinta esimerkiksi ulkoiluun. Liikuntaan sopii urheilullinen kevyttoppatakki, työmatkan taittamiseen pitkä parkatakki ja vapaa-aikaan värikäs untuvatakki.

Kiinnitä huomiota muutamaan asiaan, kun sovitat päällesi talvitakkia.

Talvitakin on hyvä olla vähän väljä, jotta voit tarvittaessa pukea takin alle hupparin tai paksun paidan. Takin ja paidan väliin jäävä ilma myös lisää lämmöneristystä. 

Nosta kädet eteesi ja tunnustele kiristääkö takki hartioista. Samalla myös näet, ovatko hihat tarpeeksi pitkät. Testaa, meneekö huppu sujuvasti päähän ja saatko kädet helposti taskuihin. Tarkista myös, että takin helma on tarpeeksi pitkä. Riittävän pitkä takin helma peittää alaselän kylmältä viimalta vaikka vähän kumartuisit.

Kaiken tämän jälkeen tuntuuko ja näyttääkö talvitakki edelleen hyvältä päälläsi? Olet silloin aika varmasti löytänyt juuri sinulle sopivan ja laadukkaan talvitakin!

Boardvillagen verkkokaupasta löydät sinulle sopivan katumuodikkaan ja laadukkaan naisten talvitakin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi!

Colour Wear
Makia
The North Face
Kaikki
Beige
Harmaa
Keltainen
Monivärinen
Musta
Oliivi
Vihreä
Kaikki
XS
S
M
L
Kaikki

Loading...