Naisten talvikengät

 

Naisten talvikengiltä vaaditaan paljon. Niiden on kestettävä pakkasta, lunta, räntää ja välillä vettäkin. Jotta jalat pysyisivät mahdollisimman lämpimänä, talvikengissä kannattaa olla vuori. Pidemmät varret estävät lumen pääsyn kenkien sisälle.

Boardvillagen naisten talvikenkä -valikoima sisältää katumuodikkaita talvikenkiä, jotka pitävät varmasti varpaasi suojassa paukkupakkasilta!

Naisten lämpimillä talvikengillä pakkaselle kyytiä

Talvikenkä-valikoimastamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Legendaariset Dr. Martens -talvikengät lämmittävät tyylikkäästi ja sopivat erilaisiin pukeutumistyyleihin. Jos rennot tennarit ovat enemmän sinun juttusi, Vansilta ja The North Facelta löydät varmasti mukavat talvikengät. 

Hoida talvikenkiäsi materiaalin mukaan, niin ne säilyvät mahdollisimman pitkään käyttökelpoisina! Säilytä ulkona kostuneita talvikenkiä ilmavasti kenkähyllyssä ja hoida niitä säännöllisin väliajoin talven aikana. Boardvillagelta voit ostaa valitsemiesi talvikenkien kaveriksi niille sopivat puhdistustuotteet, jotka puhdistavat ja hoitavat kenkien pintamateriaalia.

Tilaa itsellesi tyylikkäät ja laadukkaat naisten talvikengät Boardvillagelta!

Dr. Martens
The North Face
Timberland
Vans
Kaikki
Musta
Oliivi
Ruskea
Valkoinen
Vihreä
Kaikki
Korkeavartiset
Matalavartiset
Kaikki
US 4
US 4.5
US 5
US 6
US 6.5
US 7
US 7.5
US 8
US 8.5
US 9
US 9.5
US 10
US 10.5
US 11
US 12
US 13
Kaikki

Loading...