PalautuksetPalautusehdot Kotimaan lähetyksissä


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus verkkokauppaostoksissa. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tämä tarkoittaa että tuotteissa tulee olla kaikki hinta ja tuotelaput kiinnitettynä sekä kenkälaatikot tulee olla ehjiä.

Asiakas vastaa vastoin ohjeita tehdyn palautuksen aiheuttamista posti- ja käsittelykuluista. Ohjeiden vastaisesti palautetut tuotteet lähetetään takaisin asiakkaalle postiennakolla. Lisätietoja kuluttajan oikeuksista verkkokaupassa saat kuluttajaviraston sivuilta.

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai soittamalla. Tuotevaihdon voi pääsääntöisesti tehdä ilman lisäkuluja.


Voit Postissa palauttaa tuotteen  palautustunnuksella 653485.


Huom! Veloitamme postipalautuksista 5 euron käsittelymaksun. Kokonaan noutamatta jääneistä tilauksista, jotka palautuvat meille, veloitamme erillisen 20 euron käsittelymaksun. 

Emme palauta asiakkaan maksamia toimituskuluja.


Palautukset ja Vaihto Myymälässä

Mikäli asioit kivijalkaliikkeessämme voit myös palauttaa tai vaihtaa verkkokaupasta ostetut tuotteet suoraan sinne veloituksetta. Ota mukaan tuote ja kuitti ostoksestasi niin homma hoituu. 


Palautusosoite:

Lautakylä Oy (Boardvillage)
Tehtaankatu 3
67100 Kokkola


Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Palautusehdot Ulkomaan lähetyksissä


Ulkomaille lähetettyjen tilausten palautuskuluista ja palauttamisesta vastaa asiakas. Ulkomaille lähettettävien vaihto-palautustuotteiden postikuluista vastaa asiakas.


Tuotepalautukset Ota 3 Maksa 2 - kampanjan aikana

Palauttaessasi tuotteita tilauksesi summa lasketaan uudelleen. Uusi tilaussumma lasketaan niistä tuotteista, jotka valitset pitää itselläsi ja saat takaisin mahdollisen erotuksen siitä tuotteesta, jonka olet saanut kaupan päälle.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteita joita olet tilannut kampanjan aikana, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: info@boardvillage.fi 


Rahojen palautus

Jos asiakas on maksanut tuotteet Paytrailin kautta luomme palautuksen sieltä. Rahat palautetaan muutamassa päivässä samalle tilille tai kortille jolla asiakas on maksanut tilauksen. 

Jousto Laskulla ostettujen tuotteiden palautusehdot löydät Jouston verkkosivuilta; https://www.jousto.com/kuluttajalle/tuotepalautukset


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@boardvillage.fi tai puhelimitse numeroon +358447650033

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. 


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 


Lautakylä Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Loading...